Verzendingsbeleid

Verzendkosten

Bij Beelini Amsterdam nemen wij de verzendkosten voor onze rekening bij elke bestelling met een waarde vanaf €25. U kunt dus genieten van gratis verzending voor al uw producten, zonder dat er een minimum bestelhoeveelheid vereist is.

 

Verzending van uw bestelling

Heeft u die perfecte look of accessoire gevonden op onze website? Natuurlijk wilt u er zo snel mogelijk van genieten! Daarom zorgen wij ervoor dat uw bestelling met de hoogste prioriteit wordt verwerkt en verzonden.

Om eerlijke prijzen voor onze producten te kunnen hanteren, hebben wij gekozen voor een verzending in bulk. Zodra we ons minimumaantal bereiken, verzenden we alle pakketten tegelijk. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze keuze en ons wilt helpen bij het creëren van een betere en duurzamere wereld.

Let op: Net als veel andere online winkels hebben ook wij te maken met drukte, en kunnen er eventueel vertragingen optreden als gevolg hiervan. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Hieronder vindt u de gemiddelde levertijd voor al onze pakketten:

✔️ Na het plaatsen van uw bestelling hebben wij 1 - 3 werkdagen nodig om deze te verwerken.

✔️ Zodra uw bestelling is verwerkt, wordt deze verzonden en bedraagt de gemiddelde levertijd 5 - 14 werkdagen.

Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, kunt u na enkele dagen eenvoudig de status van uw pakket controleren. U ontvangt namelijk een trackingcode per e-mail, waarmee u uw bestelling kunt volgen via onze partner voor trackingdiensten. Raadpleeg onze Track & Trace pagina voor meer informatie over het gebruik hiervan.

Als u er zeker van wilt zijn dat uw bestelling vandaag nog wordt verzonden, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ons serviceteam staat voor u klaar om u te assisteren en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.