Disclaimer

Om toegang te krijgen tot en gebruik te maken van de website www.beelini.nl, gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Door het gebruik van deze website stemt u in met deze voorwaarden.

Informatiegebruik

Bij Beelini Amsterdam streven we ernaar om altijd correcte en actuele informatie op de website te verstrekken. Hoewel we de informatie zorgvuldig samenstellen, kunnen we niet garanderen dat deze volledig, accuraat of up-to-date is. De juridische informatie op de website dient niet als vervanging van professioneel juridisch advies en heeft een algemeen karakter.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie. Beelini Amsterdam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van de informatie op de website, noch voor eventuele storingen in de werking van de website.

Het verzenden en ontvangen van informatie via de website of per e-mail schept niet automatisch een relatie tussen Beelini Amsterdam en de gebruiker van de website.

E-mailcommunicatie

Beelini Amsterdam kan niet garanderen dat e-mails tijdig worden ontvangen of verwerkt, aangezien de tijdige ontvangst ervan niet kan worden gegarandeerd. Bovendien kunnen er veiligheidsrisico's verbonden zijn aan onbeveiligde e-mailcommunicatie. Door zonder versleuteling of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Beelini Amsterdam te corresponderen, aanvaardt u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Beelini Amsterdam heeft geen controle over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud ervan. Beelini Amsterdam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Website-inhoud

De inhoud van deze website vormt geen vervanging voor directe, persoonlijke professionele medische zorg en/of diagnose. De verstrekte informatie op beelini.nl is niet bedoeld als specifiek advies op het gebied van fysieke of geestelijke gezondheid, schoonheid of enig ander advies voor individuen. We zijn geen medische professionals of gezondheidsexperts, en niets op deze website mag verkeerd worden geïnterpreteerd als zodanig.

Klantenbeoordelingen

Getuigenissen (klantenbeoordelingen) op beelini.nl zijn niet geverifieerde resultaten die door gebruikers aan ons zijn verstrekt. Deze kunnen mogelijk afwijken van de ervaring van de gemiddelde koper, zijn mogelijk niet van toepassing op iedereen en zijn niet bedoeld om garanties te bieden voor het behalen van dezelfde of vergelijkbare resultaten. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of weglatingen in informatie over typische resultaten die ons zijn verstrekt door fabrikanten of andere betrouwbare derde partijen.

Resultaten

De resultaten van onze producten zijn niet meetbaar in kwantitatieve uitkomsten, effectiviteit of andere variabelen. Resultaten van het gebruik van onze producten kunnen variëren van persoon tot persoon. Typische resultaten moeten niet als norm worden beschouwd, en dergelijke resultaten zijn mogelijk niet haalbaar voor anderen.

Gebruik

Voordat u onze producten gebruikt, raden we u altijd aan contact op te nemen met een arts of deskundige. Beelini Amsterdam is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten of effecten van onze producten. Resultaten kunnen in geen enkele situatie worden gegarandeerd.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Beelini Amsterdam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd, gekopieerd of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Beelini Amsterdam.

Dank u voor uw begrip en naleving van deze gebruiksvoorwaarden.

Met vriendelijke groet,

Het team van Beelini Amsterdam™